sammarbetspartners
sammarbetspartners
Våra samarbetspartners
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi på Bergendahls El Energiteknik nå höjder vi annars haft svårt att nå. Bergendahls El Energiteknik långa erfarenhet blandat med t.ex. Siemens styr-expertis och Wilos mångåriga jakt på den perfekta pumpen, skapar en optimal teknisk grogrund som borgar för ett smidigt samarbete. Du som Bergendahls El Energiteknik-kund kan därför garanteras exakt rätt val av utrustning och teknik, perfekt avvägt för dina nuvarande och framtida behov.
samarb_siemens_img

samarb_siemens_logo
Tyska Siemens är de-facto världsledare inom fastighetsautomation & är en mycket nära partner till Bergendahls El Energiteknik som leverantör inom styr & regler-området. Detta visas bland annat genom Bergendahls El Energitekniks "Siemens Solutions Partner" certifiering, som visar att vi innehar extremt hög kännedom och kompetens kring Siemens styrteknik. Denna certifiering ger Siemens endast till en handfull företag i varje land efter rigorös testning och utbildning. Siemens är Bergendahls El Energitekniks huvudpartner inom styr & regler och står som en stabil garant för kvalitet, kompatibilitet och hållbarhet.
samarb_wilo_img

samarb_wilo_logo
Alla vätskepumpar som Bergendahls El Energiteknik använder i sina installationer levereras av Tyska Wilo, ett expansivt, globalt företag inom pumpområdet med över 6200 anställda på tre kontinenter. Redan 1928 tog Wilo sitt första pumppatent och allt sedan dess har Wilo banat väg för nya idéer inom pumpteknik med fokus på extrem energieffektivitet och ytterst hållbara komponenter. Wilo anses idag vara den ledande leverantören inom energieffektiva vätskepumpar.
proton

samarb_proton_logo

Belysningsbaserad energioptimering är ett område där det helsvenska företaget Proton lighting ofta blir inblandad i ett Bergendahls El Energiteknik-projekt. I över 60 år har deras huvudexpertis varit att leverera egendesignade och egenfabricerade ljuskällor & amaturer som kan sänka kostnaderna involverade i fastighetsbelysning, samtidigt som de befrämjar goda ljusförhållanden på tex arbetsplatsen. Med lokalanpassade belysningslösningar, ofta med nya, energieffektiva ljuskällor som LED kan Bergendahls El Energiteknik med Proton lightings ljussystem alltid leverera ljus för de krav som kunden har med minimal energikonsumtion.

embpaps
ebmpaps2

När Bergendahls El Energiteknik arbete inkluderar fläktar, fläktsystem eller elmotorer, faller i stort sett alltid vårt val på ebmpaps. Embpaps är en tyskt, global fläkttillverkare med särskild spetskompetens inom motorteknologi, aerodynamik och pump-produktion. Embpaps värnar om kundens driftsekonomi med hjälp av ett brett sortiment av energisnåla fläktar och levererar alltid kvalitet och energiförbrukning i världsklass.
chem

chemilogo2
Information är en livsviktig komponent inom Bergendahls El Energiteknik arbetsområden & med hjälp av det Stockholmsbaserade företaget Chemicleans analysmetod brukar Bergendahls El Energiteknik få tydliga svar om hälsan i ett VVS-system. Chemiclean metoden är en kemisk analys av systemvätskor som är lätt att använda och som snabbt indikerar på problem i en kunds installation. Om analysen visar att åtgärder behövs, kan Bergendahls El Energiteknik ombesörja rengöring, behandling, filtrering och avgasning av kyl, värme- och återvinningssystem inom fastighets- och industrisektorn.