start_top_slider_3
start_top_slider_3
Nyheter
Intressanta nyheter och projekt från Bergendahls El Energitekniks värld.
2016-04-19
Information till våra kunder och samarbetspartners
Vi har nöjet att informera om att Bergendahls El Gruppen har förvärvat Veltek AB i sitt fortsatta arbete med att utveckla och stärka koncernen inom ytterligare kompetensområden. Det har under flera år funnits ett nära samarbete mellan Veltek och Bergendahls El i många gemensamma uppdrag.

Förvärvet innebär goda tillväxtmöjligheter för Veltek och även betydande synergier för Bergendahls El Gruppens nuvarande företag och är ett led i att förstärka samt komplettera befintligt verksamhetsområde inom energiteknik.

Inom det närmaste halvåret ko...

Läs mer
employ2
2014-06-30
Vi söker nya medarbetare!
Veltek expanderar och söker projekttekniker och elektriker till nya, spännande uppdrag för våra kunder! Intresserad? kontakta Göran Karlsson på telefon 0767-70 18 90
Göran Karlsson
2014-03-14
Ny VD för Veltek!
Efter flera år som VD för VELTEK har Clas-Henric Sandberg valt att gå i pension. Till ny VD för VELTEK har Göran Karlsson utsetts. Göran har lång, praktiskt erfarenhet från hela Velteks produktsortiment och tillsammans med vår kompetenta personal och samarbetspartners, fortsätter vi oförtrutet att leverera kompenta installationer och kunskap till våra kunder!
stratos
2013-05-17
Wilo Stratos GIGA till APL i Göteborg
I världen av vätskepumpar finns två grupper, alla andra och så finns Wilo Stratos GIGA!

Wilo Stratos GIGA är i en klass för sig både i energieffektivitet och ren brutal pumpkraft. Som en av endast 10 Wilo Stratos GIGA installationer i Sverige har Veltek fått uppgiften att installera två st pumpar i APL´s anläggning på Hisingen där de skall leverera kallvatten till lokalen, både till process och AC-kyla. Veltek står som helhetsentrepenör för installationen som innebär rördragning, el, pumpinstallation och styr. LCC-kalkyler tyder på en reducering av energikons...

Läs mer
bil
2013-05-15
Uppgradering av Veltek´s fordonsflotta
För att föryngra vår fordonsflotta och reducera miljöpåverkan ytterligare har Veltek beställt två nya biogasdrivna Wolksvagenbilar. Biogas är en förnyelsebar energikälla med stor framtidspotential och med fördelar som enkel lokal produktion från rötslam och kraftigt reducerade CO2 utsläpp.

I möjligaste mån tankar vi våra bilar med biogas från organiskt avfall. Fler fordon som drivs med biogas minskar effektivt utsläppen, förbättrar stadsmiljön och driver på biogas som ett alternativ till fossila bränslen.